Politica de livrare - Hatz Burger

Politica de livrare

Timpul de livrare va fi comunicat la momentul plasarii comenzii, acesta este influentat de diversi factori externi, independenti de vointa noastra. In urma plasarii comenzii si introducerii datelor dvs. veti fi contactat la datele furnizate pentru a fi informat de timpul de livrare. Acesta nu va putea depasi 12 ore. Dvs. aveti posibilitatea de a face observatii cu referire la livrare in rubrica speciala de observatii pe care o aveti la dispozitie la finalizarea comenzii.


Livrarea se face prin personalul propriu HS FANTASTIC FOOD SRL pe suprafata Bucurestiului, SECTOARELE 1,2 si 3 cu conditia indeplinirii comenzii minime de 30 lei.

Oderta produselor este valabila in limita stocului disponibil. Veti fi anuntat prin datele pe care ni le furnizati in eventualitatea in care un produs din cele comandate nu mai este disponibil.

In cazul in care nu sunteti gasit la adresa in timpul de livrare agreat, veti fi contactat pentru a doua oara din partea HS FANTASTIC FOOD  SRL, iar daca nu puteti fi contactat comanda se va intoarce la sediul nostru si comanda anulata.
In caz de forta majora, HS FANTASTIC FOOD SRL nu este responsabila de imposibilitatea onorarii comenzii.